Liesbeth Poortman-de Boer – advocaat

Liesbeth is afgestudeerd aan de Universiteit in Groningen en kreeg al voor het afstuderen een baan in de advocatuur. In 1996 is zij daadwerkelijk als advocaat gestart en nadat zij zich eerst met de algemene praktijk is gaan bezighouden (echtscheidingen, letselschadezaken, contractenrecht, algemene voorwaarden, incassozaken) is ze zich gaan specialiseren in (letsel)schadezaken en jeugdrecht.

Vanaf 1 januari 2016 heeft Liesbeth Poortman-de Boer zich verbonden aan ons kantoor. Via haar eigen kantoor regelt zij letselschadezaken rechtstreeks met slachtoffers van letselschade.

“Mensen wanen zich onkwetsbaar. Dat is fijn maar ook belangrijk. Zo kan je optimaal het leven omarmen en genieten van wat er om je heen gebeurt. Maar o wee als dat gevoel van onkwetsbaarheid ruw wordt verstoord. Ongevallen, geweldsdelicten, beroepsziektes en ander onheil kunnen je volledig van je stuk brengen. Van slachtoffers hoor je dat de bodem in gevallen zoals voornoemd als het ware onder hen weggevallen is. De basis is verdwenen, het vertrouwen in jezelf en in het leven is weg.
In dat ingewikkelde proces kan ik een rol spelen. Natuurlijk door een jarenlange ervaring in de letselschadepraktijk, maar bovenal omdat ik van mensen houd. Weliswaar ben ik geen maatschappelijk werker maar oog en oor voor hetgeen een cliënt bezighoudt met als doel diegene te steunen en, als het gaat, er bovenop helpen, is voor een adequate rechtshulpverlening een must. De juridisch inhoudelijke kant zegt de cliënt over het algemeen weinig. Vanzelfsprekend is de kwaliteit daarvan wel essentieel en zeker bij ons gewaarborgd.”

Expertise

  • Letsel in de breedste zin des woords
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Bijstand aan (ouders van) kinderen
  • Geweldsdelicten

Aangesloten bij

Contactgegevens

Tel: 050 – 31 71 711
E-mail: lh.poortman@puntletselschade.nl
LinkedIn profiel
Mijn persoonlijke website

Dit bericht was geplaatst in Geen categorie door h2rplus. Bewaar de permalink als bladwijzer.