Adviseren

Wij adviseren expertisebureaus en rechtsbijstandverzekeraars. Heeft de vordering van uw klant of verzekerde kans van slagen? Lijkt het alsof de letselschaderegeling muurvast zit?

Het komt meer dan eens voor dat een belangenbehartiger of een rechtsbijstandsverzekeraar behoefte heeft aan een advies of second opinion. Die behoefte kan direct na een ongeval ontstaan, maar ook in een al langlopende letselschadezaak. Een gedegen advies over de (verdere) aanpak en mogelijkheden heeft vaak een gunstig effect op het resultaat in de letselschaderegeling voor uw klant/verzekerde.

Als ‘troubleshooter’ kan de inschakeling van Punt Letselschade Advocaten van grote waarde zijn. U kunt rekenen op een frisse blik en kwalitatief hoogstaande advisering. De grenzen worden verkend en waar mogelijk verlegd.

Twijfelt u of u of u uw klant/verzekerde moet adviseren om tot een procedure over te gaan?

Ook voor procesadviezen kunt u terecht bij Punt Letselschade Advocaten. De ervaring met gerechtelijke procedures maakt dat de advocaten een gedegen afweging van de mogelijkheden kunnen maken. De belangen van uw klant/verzekerde staan daarbij altijd voorop.

De advocaten van Punt Letselschade Advocaten informeren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.